Kucharz i technik żywienia
i usług gastronomicznych (planowany)
Ludzie coraz częściej podróżują, jedzą i spotykają się z przyjaciółmi oraz świętują poza domem. Sami często nie mają czasu czegoś upichcić :) Stąd rynek gastronomiczny wciąż się rozwija. W Polsce przybywa miejsc pracy w gastronomii, a ponadto zawód kucharza daje możliwości zatrudnienia nie tylko na rynku polskim, ale i europejskim. Na podstawie ofert pracy zamieszczanych w różnych mediach należy wnioskować, że kucharz to obecnie bardzo atrakcyjny i popularny zawód.
Jeżeli jesteś aktywny, pomysłowy, otwarty na ludzi i nowe smaki, myślisz o swojej przyszłości
i chcesz trafiać do ludzkich serc przez żołądek to
WEŹ SPRAWY W SWOJE RECE, ZADBAJ O SWOJĄ PRZYSZŁOŚĆ I ZOSTAŃ UCZNIEM LUB KURSANTEM W NASZEJ SZKOLE!
Proponujemy Ci naukę zawodu w bardzo atrakcyjnych kierunkach: kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych (planowany) Możesz zdobyć zawód w trzyletniej szkole zawodowej lub na kursie kwalifikacyjnym dla dorosłych. Zajęcia praktyczne odbywają w nowocześnie urządzonych i wyposażonych pracowniach, w miłej, przyjaznej uczniom atmosferze.
Przygotuje Cię to do:
Galeria fotografii |
||
|